Betalsätt

 

Betalningsvillkor

KLARNA CHECKOUT (från 24.3.2021 kl. 11:30)

Med Klarna Checkout kan du betala via faktura, delbetalning, kort och direktbetalning via din bank. Välj det som passar dig bäst. Väljer du faktura skickas den till din e-post efter att beställningen skickats och du har 14 dagar på dig att betala.  

Har du frågor gällande betalning, vänligen kontakta Klarna via www.klarna.se/kundservice eller ring Klarnas kundservice på 08-120 120 10. Du kan alltid se dina köp/fakturor på https://my.klarna.com/se/sv/login

Faktura - Klarna 

I samarbete med Klarna erbjuder vi faktura som betalningssätt med 14 dagars betalningstid. Betalningstiden börjar när du får en leveransbekräftelse. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas med hjälp av ditt personnummer. Om du är kreditvärdig kan du betala med faktura. Klarna-faktura skickas till e-postadressen som du har angivit vid beställningen. Därför är det viktigt att e-postadressen är rätt. 

Klarna kontofaktura

I samarbete med Klarna erbjuder vi delbetalning genom att välja Klarna-kontofaktura. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas med hjälp av ditt personnummer. Om du är kreditvärdig kan du betala med kontofaktura. Kontofakturan skickas den 10:e varje månad via mejl eller post och då betalas köp från den föregående månaden. Du har minst 30 dagar till den första delbetalningen. Du betalar valfri summa per månad. Det lägsta belopp du kan betala är 1/24 av beloppet som återstår och inte mindre än 50 kr varje månad. Du kan när du vill betala hela det återstående beloppet. En administrationsavgift om 29 kr i månaden tillkommer på fakturan. Den gällande årsräntan är 19,90 % (en effektiv ränta om 29,44 %, månadsränta 1,625 %). 

Länk till: Klarnas Allmänna villkor.
Länk till: Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

Kortbetalning (före 24.3.2021 kl 11:30)

Om du vill betala med Visa, Visa Electron, American express eller MasterCard fungerar Vamosko endast som marknadsförare av varorna och tjänsterna, samt levererar varorna till köparen. Verifone ansvarar för reklamationer som gäller kortbetalningar.

Vid betalning med Visa, Visa Electron, American express eller MasterCard är det Bella Luna Oy (Vamosko) som säljer varan och köpet görs mellan kunden och Bella Luna Oy. Säljaren har ansvaret för alla skyldigheter med anknytning till köpet. Bella Luna Oy är också mottagare av betalningen.


Verifone Sweden AB
Box 92031, SE-120 06 Stockholm
Telefon växel: 08-566 287 00
Telefon Kundsupport: 08-566 287 70
support@verifone.se

    • You are offline. You need to regain network connectivity to continue shopping.